Accent 2020

God fortsättning med Accent

Nu gör Accent helguppehåll fram till den 11 januari. Men det finns mycket att läsa och lyssna på på accentmagasin.se.

På accentmagsin.se finns över 6 000 artiklar publicerade. Använd sökfunktionen, klicka på förstoringsglaset högst upp höger på sidan, och skriv in det du söker efter. Eller gå via kategorierna Alkohol, Narkotika, Nykterhet, eller Podd, om du vill lyssna på något av de 36 inspelade avsnitten av Accentpodden.

Några exempel från året som gått: Läs granskningen av det svenska bolaget som gjort cannabis till sin affärsidé, eller om hur det är att dejta som nykterist.

Du kan också följa med på Accents besök i Gyllene triangeln och IOGT-NTO-rörelsens internationella arbete. Här finns också många intervjuer med intressanta människor, som My Skarsgård, Moa Gürbüzer, Johan Croneman och Peter Tagesson.

I Accentpodden kan du lyssna på intervjuer med bland andra nyligen bortgångna 107-årige folkbildaren Gösta Vestlund, Sofie Nehvonen från Gatans lag, med nybildade IOGT-NTO-föreningen Nyktra bröder, eller på podden om hur IOGT-NTO-rörelsen föddes i Sverige.

Och så finns förstås inspiration till något gott att dricka till helgmaten – Accentdrinkarna, skapade av bartendern Thomas Jordansson i Göteborg.

Mer från Accent