Accent är IOGT-NTO:s medlemstidning och Sveriges största tidning om nykterhet, alkohol och andra droger. Vi bevakar utvecklingen i Sverige och internationellt. Accent speglar och granskar också IOGT-NTO:s arbete – läs mer om Accents uppdrag i policyn.

Den tryckta tidningen Accent har en upplaga på cirka 26 000 exemplar och kommer ut med fem nummer per år.

En årsprenumeration kostar 295 kronor. För medlemmar i IOGT-NTO ingår Accent i medlemsavgiften.

Accent finns att läsa digitalt på accentmagasin.se. Förutom de senaste nyheterna finns här även ett PDF-arkiv med utgåvor från 2006 och framåt. Försäkra dig om att inte missa några nyheter genom att prenumerera på Accents nyhetsbrev, som kommer via mejl varje fredag.

Accent finns även i sociala medier på Twitter, Instagram och Facebook. Sedan 2016 finns också Accentpodden att lyssna på. 

Läs, reagera och hör gärna av dig med synpunkter på Accent. Antingen direkt till chefredaktör Ulrica Ambjörn eller till någon annan på redaktionen

Accent jobbar inte med sponsrat material och erbjudanden om sådant material kommer att ignoreras.

Medieetiskt system – så fungerar det

Accent är ansluten till det medieetiska systemet i Sverige. Medieombudsmannen, MO, hjälper personer som känner sig utsatta för publicitetsskador genom det som skrivits om dem i tidningar, eller på webbsidor som är anslutna till det medieetiska systemet.

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer