IOGT-NTO

Tjuvstart för Fika för alla

I april upprepar IOGT-NTO succén från förra året med Fika för alla. Redan i veckan tjuvstartades det på IOGT-NTO:s kansli på Stora Essingen.

Under april månad kommer IOGT-NTO att genomföra kampanjen Fika för alla. Tanken är att bjuda in till kaffekalas på många platser över hela landet och på så sätt göra IOGT-NTO mer känt utanför rörelsen.

På tisdagseftermiddagen tjuvstartade kampanjen med ett kaffekalas på Stora Essingen. IOGT-NTO:s vice ordförande Andrine Winther hälsade gästerna välkomna.

Kalaset var välbesökt, mellan 60 och 70 gäster tog för sig av kaffe, te, saft och mängder av hembakat kaffebröd. Det var personal från de olika förbunden i huset, från andra organisationer och företag som IOGT-NTO samverkat med och inte minst några av de boende i grannskapet.

Junis hade ordnat en hörna för de yngsta gästerna där de bland annat kunde göra sig ett rockmärke eller få en tatuering.

Många hade hjälpts åt att baka kakor och bullar, att göra inbjudningar och dela ut i grannskapet, att skicka ut inbjudningar och att dekorera och duka lokalen.

Små insatser från många ger tillsammans ett stort kalas.

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer