Kongress

Kongressen i full gång

Nu är kongressen i gång på allvar. Se bilder från dagen!

Idag var det full aktivitet i Borås. UNF genomförde sin andra förhandlingsdag. Junis förhandlingar började under dagen, medan IOGT-NTO inte kommer igång förrän i morgon. IOGT-NTO:arna var dock inte sysslolösa utan kunde ägna sig åt att gå ombudsskola, delta i seminarier och beredningsgrupper.

Lunchserveringen fungerade smidigt och funktionärerna är vänliga och hjälpsamma. På kvällen skjutsade bussar festklädda deltagare i alla åldrar till invigningsfesten i Sjuhäradshallen. Utanför hallen ringlade köerna långa, men arrangörerna bjöd de köande på jordgubbar och höll stämningen uppe.

Efter en buffé som fick mycket beröm uppträdde Cirkus Cirkör med duktiga jonglörer, akrobater och svärdslukare. Tal hölls av kommunstyrelsens ordförande och alla förbunds ordförande.

Accent gjorde sitt första direktsända TV-program någonsin. Bland annat besöktes studion av Andrine Winther som fick berätta om förslagen till nya mötesformer och av Berth Andersson och Vivi Lovelock som framförde olika synpunkter på frågan som verkar engagera flest; om Dagöholm ska ta emot patienter som får läkemedelassisterad behandling för sitt heroinmissbruk.

Missade du sändningen kan du se den i efterhand.

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer