Webb-tv

Accent gör webb-tv inför kongressen

I sommar är det dags för IOGT-NTO:s kongress. För att lyfta debatten inför kommer Accent att livesända tre webb-tv-program under våren.

I programmet ”Snack med Accent” kommer Accent bjuda in till en tv-soffa där aktuella IOGT-NTO-profiler får diskutera viktiga frågor inför kongressen. Programmet är en del av Accents kongressatsning.

– Kongressen är alltid en höjdpunkt. Frågorna som kommer upp där påverkar IOGT-NTO mycket de kommande åren så det är självklart att det ska speglas på olika sätt i Accent. Både på webben och i papperstidningen, säger Pierre Andersson, chefredaktör för Accent.

Tidigare har Accent gjort live-tv under själva kongressen, men nu kommer det i stället ske inför. Under programmet kommer det även sändas inslag av olika slag.

– Det är alltid lite nervöst innan, mycket teknik är inblandad, men vi hoppas att det ska funka som planerat. Och vi har många spännande gäster på schemat, det är kul, säger Pierre Andersson.

Första programmet sänds tisdagen den 21 april klockan 19.00. Datumen för resten av programmen hittar du i faktarutan här till höger.

Se trailern inför ”Snack med Accent”.

Mer från Accent