Alkoholfritt

800 alkoholfria drinkar serverades i Bar för alla

Trots regn och rusk under två av de tre dagar som festivalen Way out West varade lyckades den alkoholfria baren Bar för alla locka till sig många besökare.
IMG_1557
Foto: Radik Chernov

Peter Roland, vd för God dryck, och en av dem som stod bakom alkoholfria Bar för alla, är nöjd med antalet besökare och sålda drinkar – utifrån förutsättningarna. Det usla vädret lade lite sordin över festivalstämningen och därmed försäljningen. Men det gällde alla barer.

Vi sålde mest den enda soliga dagen, torsdagen. Totalt sålde vi för cirka 40 000 kronor, vilket är bra med tanke på vädret. Trots regnet kom många förbi och köpte drinkar, och baren var väldigt uppskattad. Att den låg centralt placerad gjorde säkert sitt till, säger Peter Roland.

Framtiden för Bar för alla på Way out West ser ljus ut. Inom kort kommer festivalledningen att sätta sig ner och diskutera upplägget inför nästa år.

– Baren är helt klart efterfrågad och konceptet är uppskattat. Nu ska vi stämma av vad vi kan göra för att utveckla det ytterligare inför kommande festivaler, säger Peter Roland.

Mer från Accent