Sommar

Sommarspecial!

Under vecka 28 och 29 tar Accentredaktionen semesteruppehåll. Vi kommer inte att uppdatera webben eller våra olika kanaler i sociala medier. Men självklart ska du kunna njuta av Accent ändå. Här har vi sammanställt ett exklusivt urval av artiklar och reportage som du kan se, lyssna eller läsa. Varsågod.

Lyssna på Accent – Genom programmet SoundCloud kan du lyssna på olika nummer av Accent. Du kan välja att lyssna på ett helt nummer i ett sträck eller artikel för artikel. Perfekt sällskap i hörlurarna på långpromenaden eller lata dagar i hängmattan.

Titta på Accent – Inför semesteruppehållet har vi fyllt på vår YouTube-kanal ordentligt. Via den här sidan kommer du till ett urval. Perfekt vid regn och rusk eller myskvällar i soffan.

Läs Accent – Kanske har du missat något nummer? Ta det lugnt och ta en titt i pdf-arkivet, här finns alla nummer från år 2006 och framåt. Perfekt alla dagar!

Vi vill dessutom rikta ett stort tack till alla som kommenterat, gillat, delat, diskuterat och tipsat. Tack vare era insatser går vi går på semester med en riktigt stark säsong i ryggen. Till hösten ses vi igen. Med nya krafter, nya artiklar, granskningar och kanske ett och annat avslöjande.

Ha en skön sommar!

/Accentredaktionen

PS. Nästa nummer av Accent på papper kommer den 29 augusti. Och vill du nå oss på semestern kan du använda e-postadress accent@iogt.se DS.

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer