Hyllning

Sober hyllning till Robin Williams

Skådespelaren och komikern Robin Williams är död. Så här hyllas han av SoberNation, ett amerikanskt resurscenter för behandling av alkohol- och drogmissbruk.

Skådespelaren och komikern Robin Williams brottades under sitt liv med alkohol- och drogmissbruk. Inför premiären av filmen ”World´s Greatest Dad” berättade han om sina problem för tidningen The Guardian.

SoberNation, ett amerikanskt nätbaserat resurscenter för behandling av alkohol- och drogmissbruk, hyllar Robin Williams på sin hemsida. En av deras medarbetare skriver:

”Låt oss inte lura oss själv. Vi vet genom vår erfarenhet att kändisar bara är vanliga människor. De lider med depression, missbruk, förlust, sorg … precis som alla andra. Vi vill inte försköna kändisskapet.

 

Dock väger våra hjärtan tyngre efter nyheten om förlusten av Robin Williams. Istället för att fortsätta spekulera och frossa i hans död vill vi hylla Robin Williams med en scen som, bokstavligen, förändrat livet för många. Att skriva poesi har varit en av mina mest pålitliga och trovärdiga relationer. Jag såg filmen ”Döda poeters sällskap” med min mamma när jag var liten och filmen har varit med mig sedan dess.

 

Istället för att uppmärksamma hans tragiska död firar vi hans lysande arbete och inspirerande liv.

 

Hur lyder din egen vers?/What will your verse be?”

Läs hela inlägget från SoberNation här. 

Mer från Accent