Rattfylleri

NBV och MHF ger ut ny bok om rattfylleri

I mitten av oktober lanserar MHF (Motorförarnas Helnykterhetsförbund) och NBV (Nykterhetsrörelsens bildningsförbund) sitt nya studiematerial ”Ingen ska dö av rattfylleri”.

Boken är uppdelad i elva kapitel om bland annat MHFs historia, alkolås, eftersupning, de som drabbas av rattfylleri och rattfylleri ur ett EU-perspektiv.

Varför har ni gjort den här boken?

-Vi har länge känt ett behov av att ge NBV något som handlar om MHF och vårt arbete. Dessutom vill vi ha något rejält att sätta i händerna på våra medlemmar och andra som är intresserade av vår organisation. I boken kan man läsa in sig på vårt kärnområde och vi ger en samlad bild av vad vi vill och vad vi gör för samhället, säger Helena Gottberg, kommunikationschef på MHF.

Boken är utformad som studiemateriel och i studieplanen som finns i slutet av boken rekommenderas fem studiecirkelstillfällen samt en extra träff om man så önskar.

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer