Nykterhet

Jasmine Kara: ”Jag
har fått nog av alkohol”

Jasmine Kara är aktuell med nya albumet ”Unbreakable”. Efter succén i Let´s Dance är nästa mål att slå som artist i USA. En dröm som är inom räckhåll på grund av ett beslut hon tog för sex år sedan. Beslutet var att sluta dricka alkohol.

Jasmine Kara:s nästa punkt på att-göra listan är att bli stjärna i USA, berättar hon i en intervju för Tidningarnas Telegrambyrå. Stora drömmar men ingenting verkar omöjligt för den målmedvetna artisten.

Men livet har inte alltid varit på topp. I ”Malou efter tio” berättade hon tidigare i år om sina alkoholproblem.

– Jag har alltid haft ett beroendebeteende och det har varit allt eller inget. Skulle jag dricka ett glas nu, skulle jag säkert fortsätta att dricka varje dag. Därför var jag nästan tvungen att ta det beslutet, säger hon i ”Malou efter tio”.

Se programmet här:

För Jasmine Kara blev musiken räddningen. Det var den hon ville satsa på och det var därför hon till slut valde att sluta dricka alkohol.

– Det verkar vara svårare att förstå att man är nykter än att man dricker. Det är så folkligt med drickandet och ganska ofta tror jag att man glömmer vilket stort problem det är. Jag tror att vi alla känner någon, eller har någon runt oss som har problem med sin alkohol, som inte alltid syns, säger hon i ”Malou efter tio”.

Jasmine Kara var även med i TV4:s Nyhetsmorgon tidigare i år och berättade om sina alkoholproblem. Se programmet här:

Mer från Accent