Värvning

Årets största värvarsatsning igång

Igår drog IOGT-NTO:s värvningskampanj på Göteborgs centralstation igång. Tolv värvare – som arbetade i intensiva tretimmarspass – lyckades värva tretton nya medlemmar mellan klockan sju på morgonen och sju på kvällen. Nästa vecka flyttar man till Stockholm.

– Det är en bra början tycker jag och helt okej för att vara första dagen, även om det var lite trögt under morgontimmarna. Vi har fått mycket positiva kommentarer och bra bemötande av förbipasserande, säger Robert Lindh, verksamhetskonsulent och ansvarig för medlemsvärvning på förbundsnivå.

Han berättar att IOGT-NTO vid det här laget är välkända i Göteborg, eftersom man tidigare stått inne i köpcentret Nordstan.

– Jag är ganska övertygad om att värvningen kommer att gå riktigt bra under veckan som vi är här. Men nöjd blir man väl aldrig. Gårdagens tretton nya medlemmar var bra, men det kan så klart bli bättre, konstaterar Robert.

Värvningen på Göteborgs centralstation pågår fram till på söndag. Nästa måndag, den 24 september, är det Stockholm centralstations tur att få besök av IOGT-NTO.

Målet är att värva 4000 nya medlemmar i år. Hittills har målet uppnåtts till 60 procent.

Maria Zaitzewsky

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer