IOGT-NTO

Succé när Magnus Hedman besökte Vattentorget i Växjö

I onsdags föreläste före detta fotbollsproffset Magnus Hedman på Vattentorget i Växjö. Publiken fängslades av hans livs historia, berättad på ett ärligt och naket sätt.

Det blev ingen publikrusning när före detta fotbollsproffset och föreläsaren Magnus Hedman i onsdags kom till Vattentorget i Växjö för att under två intensiva timmar berätta sitt livs historia; om drogerna, missbruket, depressionerna och om vägen tillbaka.

Men de cirka 55 personer som kom för att lyssna var desto mer engagerade.

– Vi hade naturligtvis önskat att fler hade kommit. Men de som kom var härliga. De ställde många frågor till Magnus, bland annat om hur mycket han tjänade under karriären, om hans exfru och om Zlatan, och stämningen var väldigt god. Efteråt uttryckte folk hur nöjda de var, säger Linda Börjesson Brolin, distriktskonsulent och kvällens arrangör.

Hon berättar att många kom fram efter föreläsningen och ville prata, berömma, få autograf och boken ”När ljuset släcks” signerad.

– Det var en  väldigt ärlig och naken föreläsning. Magnus bjöd på sig själv och visade mycket känslor. Han förmedlade att han står för det som hänt och att han tar fullt ansvar för sina misstag. Det är fantastiskt hur han i dag har vänt det till något positivt, säger Linda Bäckström Brolin och tillägger att någon i publiken sa att det kändes precis som om Magnus var en vän som berättade – inte en ”kändis”.

Efteråt har många tackat för en fin föreläsning på Instagram. Magnus Hedman medverkade även i Radio Kronoberg under onsdagen.

Mer från Accent