Krönika

Ulrica Ambjörn: Välkommen till nya accentmagasin.se!

Det viktigaste skälet till omgörningen var att göra sajten responsiv, det vill säga anpassad för alla som läser accentmagasin.se på mobilen – vilket majoriteten av er gör idag. Det ska vara lätt att läsa medlemstidningen på din smarta telefon, oavsett märke.

Vi har också bytt ut typografi och färger så att papperstidningen Accent, nättidningen och Accentpodden är mer enhetliga. Spaltbredden har utökats, bilderna får generösare utrymme, och designen för reportage och långläsning har utvecklats.

Men var lugn, du kommer att känna igen dig. Accents bevakningsområden är desamma som tidigare: alkohol, narkotika, nykterhet, och den demokratiska folkrörelsevärld som IOGT-NTO är en del av. Och oavsett i vilken form innehållet publiceras är det samma policy som ligger till grund för journalistiken.

Hela redaktionen har varit engagerad i utvecklingsarbetet under året som gått. Framförallt Accents digitalredaktör Jens Wingren, som är navet för Accents digitala kanaler. Design och teknisk utveckling har skett i nära samarbete med den digitala strategibyrån Credicon och webbbyrån Wonderboys.

Hoppas att du känner dig hemma – och välkommen tillbaka!

Missa inga nyheter! Teckna dig för en prenumeration på Accents nyhetsbrev här nedan så får du veckans nyheter i din mejlbox varje fredag.

Mer från Accent