Accentpodden

Premiär för Accentpodden

Nu släpps den första Accentpodden. En podd om det som stör och berör inom området alkohol och droger. Det första avsnittet handlar om den omdebatterade alkoholglassen.

– Det känns angeläget och kul att komma igång. Accent är Sveriges största tidning och webb om droger och nykterhet, och det händer mycket som är värt att bevaka inom vårt område. Vi vill utnyttja de publiceringskanaler som är tillgängliga, vi har vuxit på webben, och hoppas att genom podden nå ännu fler, säger Ulrica Ambjörn, chefredaktör.

Accents redaktion har inte bestämt sig för en fast form, utan kommer att pröva sig fram och testa olika upplägg.

– Vi ska göra nedslag i vårt vanliga nyhetsflöde på accentmagasin.se, stanna upp och fördjupa i aktuella frågor, och lyfta upp aktuella debatter. Men också ge utrymme för personliga och berörande berättelser, som är ett uppskattat inslag i papperstidningen.

Inslagen kommer att variera vad gäller innehåll, upplägg och längd, och redaktionen efterlyser lyssnarnas reaktioner och tips för att utveckla podden. Lyssna på Accentpodden här nedanför. Välkommen med synpunkter och tips till accent@iogt.se.

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer