Dansfest

Nykter och mångkulturell
rejvfest i helgen

Imorgon, lördag, är det för första gången dags för en nykter och mångkulturell rejvfest i Haga industriområde i Stockholm. Arrangören vill överbrygga generationsgränser och få människor och mötas, dansa och ha kul utan alkohol.

Det är den ideella organisationen Supernatural Health & Spirit som har tagit initiativet till den här mångkulturella dansfesten som äger rum mellan 14 och 22 imorgon i Psykologigymnasiets lokaler. Barn under 12 år går in gratis, övriga betalar 120 kronor.

– Vårt syfte är att föra samman människor i alla åldrar och från alla kulturer. Hit är barn, föräldrar, mor- och farföräldrar med sina barnbarn välkomna. Det bjuds på god mat, smoothies och dans till elektronisk musik. Självklart är det alkoholfritt, det känns jätteviktigt, säger Kajsa Södergren, arrangör av rejvfesten.

Hon berättar att det här eventet ska vara återkommande och man kommer att arrangera liknande dansfester efter julhelgen och i vår. Till sommaren planerar man en Folkets festival med uppträdanden i det gröna, förhoppningsvis på Järvafältet i Stockholm.

– Utan att ens ha startat har vi fått mycket positiv respons från folk som tycker att detta är en jättebra grej och vi hoppas på en härlig dansfest imorgon, säger Kajsa Södergren.

Marknadsföring av eventet sker via sociala medier, affischer, lokalpress och så kallade hand bills, alltså ”vykort” med information som delas ut.

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer