Thailand

Nästa världskongress arrangeras i Sverige

När det blev dags att välja värdnation för IOGT:s internationella kongress 2018 klev Sverige fram och anmälde intresse.

När ordföranden för kongressen lämnade ordet fritt gällande vilket land som ska arrangera nästa världskongress 2018, klev UNF:s ordförande Malin Thorson fram och anmälde intresse å den svenska delegationens vägnar.

– Dels tycker vi att det är en fantastisk chans att ge tillbaka till den internationella organisationen och att visa upp Sverige, men det ger ju också en chans att visa upp det globala arbetet för våra medlemmar hemma i Sverige, säger hon till Accent.

– Som representant för en ungdomsorganisation ser jag också en enorm möjlighet i att våra medlemmar får se det internationella arbetet på nära håll och få en större inblick i det globala arbetet. Detta är ju samtidigt som Active har kongress i Sverige vilket göra att vi har chansen att få dit massor av ungdomar.

Vilken ort världskongressen ska arrangeras på är inte bestämt. Inte heller datumen, mer än att den kommer att äga rum någon gång under sommaren.

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer