Våra Gårdar

Hallå där Thomas Olli – ny chef för Våra Gårdar

som börjar som ny chef för Våra Gårdar på måndag.

Grattis till nya jobbet!

– Tack, det ska bli jättekul, men också utmanande att efterträda en sådan legend som Olle Häggström.

 När börjar du?

– På måndag. Olle Häggström slutar den 1:a oktober så det fick gå snabbt om vi skulle hinna gå parallellt.

 Vad förväntar du dig av jobbet?

– Våra gårdar har lyckats med sin ungdomssatsning och arbetet med att utveckla lokalerna. Det ska bli roligt att få sätta sig in i det arbetet och försöka ta satsningarna vidare. Jag har ju en bakgrund i folkbildning och kultur och hoppas kunna få med de frågorna också.

Vad ser du mest fram emot?

– Att få möta alla goda exempel på verksamheter och att ta fastighetsverksamheten in i framtiden. Utan möten ingen verksamhet och där är lokalerna viktiga. Våra gårdar har genomgått en generationsväxling och digitaliseringen av biograferna har varit en framgång. Nu ska vi försöka hitta fram till hur vi kan utveckla lokalerna på samma sätt. Våra Gårdar är främst en serviceorganisation som ska ge hjälp till utveckling. Att tillsammans med medlemmarna hitta sätt att utveckla den delen ser jag också fram emot. Men först ser jag fram emot att få lära känna organisationen ordentligt.

Thomas Olli kommer närmast från tjänsten som verksamhetschef på NBV Stockholm där han arbetat i sex år. Dessförinnan har han arbetat på Tollare folkhögskola och ännu tidigare på IOGT-NTO:s kansli med rörelseövergripande fältstöd. Idag har Våra Gårdars styrelse utsett honom till ny verkställande direktör.

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer