IOGT-NTO

Hallå där Bo Högstedt, IOGT-NTO-medarbetare och reklamskådis

Bo Högstedt har jobbat på IOGT-NTO:s centrala kansli i många år. Vid sidan har han länge sysslat med skådespeleri, och just nu är han aktuell med en roll i en av ICA:s reklamfilmer.

Hallå, hur kommer det sig att du är med i ICAs nya reklamfilm?

– Jag är med i flera statistförmedlingar och blev uppringd eftersom de behövde en man som talar småländska. Jag blev kallad på casting och fick rollen som den snåle kunden som packar vagnen full med billigt kaffe. Det känns förstås roligt, eftersom det är en ganska stor och viktig roll. Nytt för mig var ju jag att fick egen sminkös och så. När man är vanlig statist har man inget eget entourage.

Hur lång tid tog inspelningen?

– Den tog ungefär en dag. Det finns en hel ICA-butik uppbyggd för de här reklaminspelningarna i Gustavsberg. ICA har gjort reklam här i 12 år och spelar in 42 filmer per år.

Blir du igenkänd på stan nu?

– Haha, nej, jag har inte hunnit vara ute på stan så mycket ännu. Men visst kommer säkert några att känna igen mig från reklamen. Däremot har jag fått mycket positiv respons på Facebook.

Se filmen här:

Mer från Accent

Accent använder cookies i syfte att förbättra sajtens innehåll och funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies och hanterar personuppgifter.

Läs mer