Fototävling

Brofästets fototävling: vinn en upplevelse på Skansen

IOGT-NTO-föreningen Brofästet på Skansen i Stockholm har utlyst en fototävling. Förhoppningen är att bidragen ska spegla IOGT-NTO:s verksamhet över hela landet.

Alla fotograferande IOGT-NTO-medlemmar uppmanas av Brofästet att skicka in bilder tagna vid arrangemang eller aktiviteter som genomförts i föreningens regi – nyligen eller för länge sedan spelar ingen roll.

– Idén har jag stulit från Helena Wannberg i Örebro. Det är en travestering på hennes tankar om att starta en fotogrupp i sociala medier. Jag har fått hennes tillåtelse innan jag drog igång, säger initiativtagaren Ingemar Nilsson glatt.

Syftet med tävlingen är att visa ett panorama över vad som görs runt om i landet.

– Vi vill fokusera på engagemanget och exponera, både för allmänheten och för våra egna medlemmar att vi finns och gör saker – inte bara omorganiserar oss, säger han.

Priserna i tävlingen är passande med tanke på Brofästets placering.

– Vi bjuder in till Allsång på Skansen. Priserna består av ett genrepspaket för två personer till någon av allsångskvällarna den 26 juni, 3 juli och 7 augusti. I genrepspaketet ingår entré till Skansen, Sollidens sommarbuffé samt sittplatser till genrepet, säger han.

Fotona mejlas till ingemar.nilsson@iogt.se. Sista dag att skicka in bidraget om du är intresserad av att vinna biljetter till den första Allsångskvällen är 18 juni och till de övriga två kvällarna den 29 juni.

Läs mer om fototävlingen.

Mer från Accent